Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss miljöpartister emellan



Klart att flygskatten skall höjas
Jag har inte råd att flyga
Klart att bilskatten skall höjas
Bil har man ju ingen
Klart att det skall kunna gå att åka nattåg dit man vill
Om det är subventionerat
Klart att maten skall vara ekologisk
Fast bara om den är billigare
Klart att kärnkraften skall stoppas
Vi kan alla ha en egen liten vindsnurra




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar