Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limhamns Griffins

Er quarter vi täcker
Vi motståndet knäcker
Ert hopp vi nu släcker
Förskräcker och bräcker

När Griffins gör mål
Höjs armar av stål
I segrarnas vrål
För Griffins idol

Walkover som gest
Och så blir det bäst
Sen’ kom som vår gäst
Till Limhamn på fest

När Griffins gör mål
Höjs armar av stål
I segrarnas vrål
För Griffins idol

Vi tacklar och snappar
Ni bollarna tappar
Vår fanclub dom klappar
Och hurrar för Griffins

När Griffins gör mål
Höjs armar av stål
I segrarnas vrål
För Griffins idol




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar