Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IFK

Nicka, klacka, lira boll
IFK har världens koll
Från ribban ner till marknivå
Vår målvakt är en järnridå

Klacken ger oss extra kick
Centern gör sitt supertrick
Dribblar bort dom en och en
Anders, Petter, Kalle, Sven

IFK är laget mitt
IFK är laget ditt
MFF kan lägga ägg
Vårt försvar är som en vägg

Trix med trasan sen på G
Kolla yttern och du skall se
Stenhårt skott och stolpe in
Vinna, vinna, vinn vinn vinn

Köpa, sälja, vraka, välja
Eliten lockas av profiten
Det är inte våran grej
Den får FF ha för sig

Legoknektar är nog bra
Ur egen mylla vill vi ha
Elva pågar som skall ta
Oss till toppen hipp hurra




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 145 gånger
Publicerad 2018-05-29 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar