Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges Chicago

I Sveriges Chicago
Det skjuts och det mördas
Falangerna med
Var sin cosa nostra är
En självförtärande samhällssvulst
Så varför bry sig
Blanda och ge




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar