Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte av planhalva

Klart för avspark
Målchanserna varierar
Blåst för första halvlek
Andra halvlek på ett högre plan




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-30 10:48



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kan du ge mig exempel på en haiku eller en invändningsfri definition på en haiku?
Vänligen
2021-05-03

  Monica Lindgren
Fick du min kommentar? Ja, jag förstår symboliken i din dikt!
2021-04-25

  Monica Lindgren
Tycker om den knappa stilen. Jo, jag förstår symboliken!
2021-04-25

  Monica Lindgren


Du kan konsten att koncentrera. Fint!
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar