Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk text av Nomen Nescio Som jag gjort små ändringar i Min översättning


Singelkvinnans kvällsbön

När jag nu lägger mig att sova
Då Fader Kär måste du lova
Att ragga upp en riktig goding
En superman utan vigselring

En karlakarl men ömsint och vek
Helt utan trams, lögner och svek
Rik som ett troll och lite till
Det är det jag verkligen vill

Dör jag innan jag vaknar
Blir det mycket jag saknar
En smekmånad jättelång
En brudklänning i chiffon

Och inte får jag nån brudbukett
Det är ju också ett himla sätt
Jag vill träffa honom Mr. Rätt
Tro inte att jag ger mig så lätt

Singellivet är bara så fel
Ett långt och tragiskt sorgespel
Jag är lättsam och gladlynt och bara ler
Oavsett om sitsen är upp eller ner




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar