Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt och oflyt

Det ena följer på det andra
Det ena onda på det andra
Strul föder strul
Styckevis till överpris
Ingen surpris är kul
Aldrig ros alltid ris
Intet gott händer en ond

Det ena följer på det andra
Det ena goda på det andra
Framgång föder framgång
Storpack till fyndpris
Förberedd med försprång
Alltid ros aldrig ris
Intet ont drabbar en god




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar