Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handelskrig av värdigheter.

 

 

Svenska solskenet har blivit vilt just nu när måsarna ropar nyheten.

 

Uteserveringar i sommar trädgårdar sålde  inkludering fågel pajkastning spektakel på köpet,

gäster  försvar sig vid  bordet ger dem en säker likhet med deras företeelse.

Inspirerade gäster är irriterade av oinbjudna  gäster,

Detta var mitt intryck igår när jag gick igenom en utvald sommarträdgård, med flera länders kulturella  tradition serveras på menyn.

 

Ett par minuter sedan  kom handels begränsningar och tullar träder i kraft  mellan: Amerika och Europa, Mexiko och Kanada på inklusive allt som är traditionellt amerikanska närings livs produkter patenterat ingår i ”stål” med nerver av  stål man kan säga när refereras  till Amerika. 

 

Men med det allt embargo, Jag är inte orolig, för att av gammaltradition Amerika lever på drömmar. Och drömmen är att i förre detta liv, våran av de tappraste  släktingar europier reste till Amerika blev nomenklatura i  infrastruktur och kultur, och enligt magnetismens (dvs jorden kallelse  Amerika gjorde sig till besväret och offertjänst gå förlorad allt industri som kommer att få själv bumerang grus i industriella maskineriet.

 

Och det vet jag vad talar om, svenska studenter har redan skrädd skydda paket lösningar som ger de 5 miljoner på skalle skattefritt.

 

Europeiska ättlingarna lämnar Amerika till svarta gettons öde som var bland  första som befolkade kontineten. Amerika är de svartas land.

 

Jag är bara orolig för Amerikas, Melanies första dam,

  det är för att hon inte  har sets efter en akut njuroperation, eller också hon är det bara en export-produkt import produkt i presidentens Trump  ögon?

Ja det är som skrämmer mig mest vad är Melanie våran europeiska flicka som lättade efter sin prins med ljus och lykta.

 

Återstår bara den konsten hur man parfymeras sig till ett jobb och en bra man?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-06-01 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP