Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ord och form


T

Tvivlets
tvingande
tankar
tär

Tomma
tårar
trillar
tröstlöst

Tankens
tomhet
tarvar
tystnad

Tidens
tyranni
tilltalar
tanklösheten


TACK!




Övriga genrer av Janis Karlsson
Läst 2661 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-06-08 15:56



Bookmark and Share


  Susy Q
Kul lek med ord och samtidigt med lite "tyngre" innehåll!
2008-09-29

    miramari
Allitterationer är kul. Men inte alltid så lätt att skriva. Den här var bra och tänkvärd.
2008-07-16

  solglimt
Wow underbart flyt....
2006-06-11

    ej medlem längre
Bra skrivet du är självklart värde en femma
2006-06-11

  Markattan
Träffande tänkvärt! En snygg och bra lek med ord.
2006-06-10

  Ord
"Tidens
tyranni
tilltalar
tanklösheten"


Tusen
tack !
toppen
text !

/ trister
2006-06-09

  * Ammi *
STORT grattis, konstigt att kommentarer uteblir, men du är väl inte med i den "rätta klubben" än för du är ju ny.


Tankens
tomhet
tarvar
tystnad

stämmer så fint...lycka till med ditt skrivande!
2006-06-09

  EmiRa
Väcker mera tankar...snillrikt...
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson