Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Molnspanare skrev en text. Jag läste o kommenterade så här. Tvekade mellan orden 'niger' och 'bliger'. Niger, med stort n, är en flod. Niger med litet n är en böjelse damer har från, golvet och uppåt, från späd ålder tills de faller från.


Kritik på en text (1693) rim





Jag märker hur saven stiger
texter får en att sittandes Niger
läsa på karta på bild
lysande punkter gör mig vild
i känsla av rida i våg över tiger.


(Har en matta som vävd föreställer en tiger.
Mattan numera flyger illa dock.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 17:12



Bookmark and Share


  Spik
Hahaha ingressen var bäst :)
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP