Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi försvann


när du försvann försvann jag med. hur skulle jag stå ut med smärtan. jag stod inte kvar och vinkade av dig eller har jag bara förträngt hur det verkligen var. visst sprang jag ifatt dig för att säga dig hur mycket jag älskar dig. för att säga dig att du inte får gå. det gjorde jag väl. det är så jag minns det. vet du om att de letar efter oss. de tror vi är döda. de är så jäva. de fattar inte att vi har flytt. vi bara stack ifrån alltihop.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-01 20:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vi-et, så viktigt
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP