Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAG AV KAMP

är denna dag

till för att fördrivas?

bara en dag som måste gå?

eller handlar min

dag om att få trivas

med blicken fästad

bortom det blå?

 

denna dag av kamp

kan bli den sista

den sista innan

hemförlovningen

vad har jag här

som jag inte kan mista?

jag väntar på evakueringen

 

 

det är en nåd

att bäras fram i vila

att få ha sinnet

vänt till ovan där

man måste vila

innan man kan ila

och det är inte

mycket jag begär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/6 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2018-06-03 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP