Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYRÉNERNAS TID IGEN

syrénernas tid i vår stad

och visst borde jag vara glad

jag lever och andas och är

trots umbäranden och besvär

hårt åtgången av tidens tand

jag vandrar mot himmelens land

det är väl det största ändå

att syndare frälsning kan få!

 

de lyser mot himmelen blå

syrénerna jag tittar på

de vittnar om Skaparens makt

Hans ljuvliga prunkande prakt

och med mig i prövningen svår

min trofaste Frälsare står

när endast en bit återstår

av vägen Han vill att jag går

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=8EpmGT4yLMs

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-06-04 16:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert om livet hur man kan känna sig!
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet.
2018-06-04

  Språk, hjärna!
Stämningsfull!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP