Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber dig

 

Jag ber dig om fred och lugn

Jag ber dig om att släppa ditt lidande, mitt lidande

all din smärta 

min kränkta och förstummande klagan

ditt sista hopp, din kärlek

din goda nöd som sätter sig på knä

vårt bleka ljus

 

Må kärleken få vinna i alla hus




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-05 20:08



Bookmark and Share


  aol
Starkt tränger dikten in mot hjärtat
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP