Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms som andades längtan

SMS:

"Hoppas ni hade det trevligt på promenaden!"

Där stod mycket mer än så,

vi såg det tydligt båda två:

- Jag längtar efter er, sa den,
den där vanliga, vänliga raden...












Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-12 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP