Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Republikaner

Republiker är röda
Monarkier en blå.
Republiker är diktaturer
Monarkier är demokratier
Monarkier har individuell frihet
Republiker värnar kollektivet
Republikaner är avundsjuka
Länge leve Kungen
Död åt alla republikaner




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-10 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar