Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag har varit borta ett tag härifrån men återvänder nu med denna fria text, och hoppas att jag ska trivas bättre här nu)


Bönpastan

Hon serverade honom bönpasta vareviga dag med orden "det är nyttigare".
Så en dag drämde han tallriken i bordet så den gick i tre skärvor och skrek "NU RÄCKER DET"!
Han packade en väska, smällde igen ytterdörren och gick.

Hon tittade på klockan. Det hade tagit drygt ett år. Hon insåg att det måste finnas effektivare metoder att göra slut på än bönpasta.




Fri vers av Märkligheten
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-10 18:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande, ja!
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Låter som en vegan. De ska alltid pracka på andra sin övertygelse.
2018-06-10

  AKT VIP
Tänkvärt. Beslut kan dröja.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Märkligheten