Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indpiration Fulbergarens Ett himla liv


Vad skall jag rösta på?

Vad skall jag rösta på idag
jag som är gammal och svag
är det på farmors klut
eller på någon som säger vet hut
Hur skall jag veta om det är sant
eller att dom menar nåt ant
Nä jag går hem och drager över ansiktet
farmors klut
och säger nu fan får det vara slut




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 22:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja vissa dagar känns
sofflocket lockande
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP