Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där tanke du vet. Du skulle kunnat skriva detsamma. Bara du hittat fram till rätt skog.


Gårdagens känsla





Du är med i en proteströrelse.
Jo, det är du.
Skulle du annars vara
som hemligt förälskad i att busa,
retas, provocera, protestera?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-13 10:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja är väl de då
Du mä
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP