Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där tanke du vet. Du skulle kunnat skriva detsamma. Bara du hittat fram till rätt skog. Femton ord, kort sagt.


Gårdagens känsla II




Att ha tur
gör dig berusad.
På humör att
vilja plötsligt någon
annan som väl.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP