Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyster saknad

Jag är inte en person som är särskilt sprallig, pratsam eller yster.
Jag är nog mer någon som är stillsam, djup och tyster.
Snälla låt mig få sitta här på min bänk.
Med mitt djupa och allvarliga tänk.
Just nu är jag inne i en period som är ovanligt sorglig och dyster.




Bunden vers av A Sjöbom
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Sjöbom