Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålighet

vårt försvinnande

bevisar att livet har

spongiernas struktur




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-06-15 01:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vi har inga hål i huvet ..nå kanske några nödvändiga... Vi försvinner i ett hål snarare ty vi finns bara då och då. Ingen märker ett sådan stillstånd hos sig själv. Det brukar vara tydlig när vi letar efter försvunna saker, sen hittar vi dem på ovanliga platser.
2018-06-15

  Kungskobran VIP
I den mänskliga hjärnan finns det många hål
Det har historien lärt oss
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP