Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meta-existens

 

  Gud finns blott ibland

  vid materialisering

  upphör närvaro

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2018-06-15 04:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP

Kungskobran! det är inte ett faktum utan en opinion så jag föreslår att börja en mening med orden ; jag tror att..etc
2018-06-15

  Kungskobran VIP
Gud finns alltid, men bara i huvudet på dom som tror
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP