Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorte skyar


dark moln far over himla. sommern had blitt höst och isa lagt sej over hele sjon. traden iron brownish allredan in june. hu fragt vinda - how speller man te kerlighet nor allt blitt broken. intet kan strömme genum. da var sum stop. for kerligheten was tömt. vannet drog sej intill sej och kröp ihop under yden. skyen dark over land och hav. nor mennesker icke får vare fria. da bryts allt.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-15 12:56



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Fantastisk dikt där ord flyter fram på ett språk jag inte riktigt förstår. Men bra är det !
2018-06-17

  Stay Golden
Now this was exciting ^^
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP