Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud




Ljud i huset,
gitarren stämdes nyss,
nu spelar någon på den.

Så länge sedan sist.

Ljud som värmer min själ.


















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-16 23:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men om bongotrummor börjar spela av sig själva är det mindre angenämt.
Det hände en gammal vän.
2018-06-16

  Viksten
En vacker dikt

2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP