Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Intro

Nya dagen kommer, smygande nu
Trippande på tå,som de små,små,små gröna morgonvättarna
Maskinen drar igång
I drömmens nyvakna position,urverkets tickande nerver,tickar ännu ohörda på
Över golvet växer mossan, osynligt lyssnande
Inga steg ännu bara mornanden under påslakan av spunna nervtrådar
Plötsligt är natten bortsprungen,ingen återvändo är möjlig
Uppvaknandet sker med igenkänningsfaktor
Återupprepning-fredlösa toner-manar på
Upp åter,nya tankar
Inga gårdagstoner får eka mer
Bara nytt,allt nu,under solen
Ett varv igen och åter ett
Virvlar som nyutsprugna trumvirvlar mot det nya
Nya dagen kommer!
Tippar inte längre
Maskinen drar igång
Vakenhetens nytra fana manar
Upp,upp och igång!!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP