Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dagen kan börja

Morgonen väntar
en helt vanlig morgon

varken mer eller mindre

Ingenting utöver

Allt verkar börja
som det brukar

det är glädjande

Det där alldeles
vanliga
utan större
överraskningar

Som får dagen
att vilja dra igång

Ljudet från gatan
smattret från en moped
suset från ett träd

En fotgängare
med raska steg

Fågelkvitter

Allt det där
som vittnar om
att dagen är igång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-10 08:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vanan är den minst ansträngande och mest njutbara av alla våra aktiviteter
2024-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Det lugnaste och skönaste är: inga överraskningar.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP