Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös


En dag försvann du
nu är det bara jag
här på min lilla rymdstation

men jag känner mig inte hemma
någonstans längre

tillsammans med dig
var det annorlunda jag skulle rest
vart som helst med dig

nu är mitt hjärta vilset
hemlöst och utan riktning

det irrar omkring på gatorna
och ropar ditt namn




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-17 16:00



Bookmark and Share


    glasa VIP
du skriver
så jag hör ropen

så som du redigerat texten
förstärker även det intrycket

av

fragment

och uppstyckade

bitar


2018-06-23

  Bjarne Nordbö
Mycket känslor samlade där. Fint uttryckt.
2018-06-22

  StinaJ VIP
Sorgesam text om att inte hitta hem till platsen som man har lämnat.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP