Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bärnstensbågen

Bärnstensbågen
under vilken
decenniers drömmar delas
Doftar kåda

Auran över glasrikets
gölar och genomskinliga grodgestalter
Dagsländor dansar genom dess
aprikos-skimrande glans

Högt i skyn
aftonfalkens stundande fallande-sjuka
genom de himmelska akvarell-ackorden
Blixtsnabb
Testosteronstinn
Attack




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-06-18 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP