Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herden


Ibland är det så
som att jag måste ge mig iväg
ge mig ut och leta efter mina dikter
fånga in dem och samla ihop dem
måste ta med dem hem
skydda dem från vargarna




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-18 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP