Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blicken där uppe

jag är ett fartyg
seglar på molnen under
sommarens flagga
 
 
 
 

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-06-18 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP