Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas din död blir plågsam!


I förrgår hittade jag hennes torkade botoxläppar
i din jeansjacka.
Röda och vidöppna.

Idag
smider jag planer
under nattduksbordet
i vår gemensamma lägenhet.

Gud!
Låt min hämd
bli skoningslös!




Fri vers av #Natasja.
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 20:15



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Hämnd är ett bra motiv, ser fram mot fortsättningen, bra start! Ja, första raden, lysande!
2018-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Gud besvarar inte sådana böner.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

#Natasja.
#Natasja.