Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

bänken följer med

fyra ben att lyfta upp

och ner faller regn




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2018-06-19 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP