Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du & Jag är som två parallella linjer,
På väg mot samma mål, helt ovetande om den andres existens. Och våra vägar kommer aldrig mötas.




Fri vers av Erica Löfström
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-06-09 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erica Löfström

Senast publicerade
jag vill ...
Tomma ord
Du
frågor
* Se alla