Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärtstora hagel


åska blixt och dunder
ett fasligt muller här inunder
vårat molnskärmstak
först tvättar gnistervita pärlor
tak och fönster rena
sedan trummar regndroppar
sin glada musik
inget annat den är lik
fjärilen i sin sköra klänning
har funnit skydd under
någons uthustak

Vi andra njuter av väderparaden
som i skyn marscherar

över staden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-21 22:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju egentligen inte så ovanligt med dessa väderskiftningar...själv tycker jag det är ganska häftigt...härligt foto...
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP