Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag.


Eftertanke.

Lämnar maskinen.

Stämplar ut arbetslivet

vid sextiofem.

 

Inga intressen.

Sätter sig på kökssoffan.

Var försvann livet?




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-21 22:13



Bookmark and Share


    GuWa
Viktiga tankar med igenkänning.
Egentligen är väl hela livet med relationer och intressen en förberedelse för att klara pensionstillvaron från att bli sittande på kökssoffan?
2018-09-04

    snöö
Denna text tilltalade mig. Få ord som faktiskt säger mycket!
2018-07-12

  Janina Kaminska
Ja, vi undrar ibland vart livet har tagit vägen, men livet är inte slut, det finns så oändligt många spännande saker att upptäcka och nu har du tid till det. Förändringar skrämmer oss alltid i början, men de kan bli början på något positivt. Lycka till.
2018-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Där finns, med all respekt, risken för att man s a s slaggar igen i kanalerna.
Så blev det för min morfar.
När mormor dog tappade han sugen och bara satt. Snart var han senildement.
2018-06-21

  Viksten
Bra dikt
Snabbspolning av livet
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP