Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favoritfärg


Blå

Himlen är blå,
liksom cikoria, blåklint, blåeld
och oxtunga,
ögonen på mina kära är blå,
jeansen

och blå, blå är kärleken.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-23 18:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om blått.
2018-06-23

  Larz Gustafsson VIP
"Blå, blå vindar och vatten..."
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP