Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dej, nu, föralltid, förevigt


förstå mej, min kärlek till dej

hur ska beskriva i ord
klä i rader hur jag känner för dej
bokstäver bundna i ramsor
dikter med känsla
tankar med kärlek

dina händer får mej att darra
får mej att binda ihop
alla intryck, av din värme
din doft, till en enda massa
av välbehag

dina blickar, din ögon
de så fruktansvärt blå
och vackra ögon, dina ögon
får mej att känna lugn
får mej att le

och när du ser mej, talar till mej
bryter jag ihop inombords
för jag älskar dej så

och halsen börjar klumpa ihop
och jag känner stickade smärtor
i mina ögon, tårar
för du får mej att känna mej
underbar, så som du är
det finns ingen som du




Fri vers av barajag
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-06-09 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barajag