Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick nyss höra repliken från min väninna, eka i öronen, just när jag ändå missat filmen på teve... 'Stör det dig om jag sätter på teven?' Varpå jag svarade 'Stör det dig om jag sitter vid datorn och skriver den här texten?'


Det fåniga med att ha gäster...



...är att när en har dem hos sig, upptäcker en själv att det finns så mycket att göra som en själv skulle kunnat fått gjort. Om en Anders, Sixten eller Helen varit 'någon annanstans', det säkert skulle bli gjort även. Men när de har lämnat en själv, på något underligt vis, känslan av att det nog inte är 'fullt lika bråttom' med att göra det där som det nyss var så förargligt att behöva som 'skjuta upp till en annan dag'.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-26 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP