Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Gravallvarlig vandring mellan då och nu. Av Fale Bure.


Kritik på en text (1707) vers på rim




Text intressant som verserad
kan kännas som av stungna ord kasserad
bär på som eviga minnen
kretsande kring i läsares sinnen
bärande likt en fågel på flykt
lysande upp vägen till rätt snyggt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP