Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfärd

Med nedvevade rutor svävar de
fram på vägarna. De är på väg mot
havet. Barnens händer sveper ut
och in genom fönstren. De fångar
vinden. Solgasset tränger in och
landar på allas kroppar. Fläkten
klarar inte att svalka dem.
Svettdroppar rinner ner längs
ryggrader. Tröjor klibbar sig fast.
Sommarlåtar från radion överröstar
motorn. Kiv och fnitter turas om att
höras från baksätet. Brunbrända ben
är ivriga att komma fram.
De vill fram till havet.




Fri vers av tankarmigmedtankar
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankarmigmedtankar