Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritiof Nilsson Piraten skrev en bok med titeln 'Historier från Färs' med flera böcker. Har den visst i pocket i hyllan, mellan 'Bombi Bitt och jag' samt 'Bokhandlaren som slutade bada'. Båge är slangord för motorcykel.


Kritik på en text (1706) fem rader rim



Sicken frejdigt rimmats på vers
berättad väl tilltagen ters
att med måtta insupa luft
se det är minsann tufft
rida sin ranka båge genom färs.




(Den där grävskopan, orange klädsel,
längst till höger i bild, ligger den i sjön?)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-27 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP