Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VE MIG!

ve dig om du är harmonisk

mitt i vår disharmoni

ve dig om du inte passar

in i vårt maskineri

ve dig om du tappar takten

då blir du en disonnans

du ska akta dig för makten

folk som du har ingen chans

 

ormen väser i mitt öra

edens lögner om igen

han som kom för att förgöra

våldför sig på sanningen

Guds Ord är en väldig fyrbåk

den kan inget stå emot

himlen talar alltid klarspråk

som ett värn mot oväns hot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-06-29 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan vara svårt att inte passa in men än värre att få plats inom ramarna.
2018-06-29

  Anya VIP
Känner en ilska när jag läser. Och en kamp. Bara att fortsätta kämpa.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP