Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM VIND


blås din andedräkt genom löven
kom var med i kören
då höstens sånger
sjunger löven till ro

kom vind krama varje blad
blås din andedräkt
genom svällande seglen
låt båten gunga över vågen

när vi ror solen mot öppna famnen
hör så lyssnande tyst
bland måsens vingeslag
vingesus
vingefladder lyfter
vackra dagen mot skyn

högt ovanför byn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 13:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt uppfriskande...
2018-07-07

  Fulbergarn
"ror mot solen"
"högt ovanför byn"

friskt och härligt uttryckt
2018-07-01

    ej medlem längre
Mycket fin lyrisk dikt!
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP