Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vivaldi och vi

Flyr med Vivaldi
och hans Våren långt åstad
dit inget ont är.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-01 21:10



Bookmark and Share


  Viksten
Jag tar med mig Cecilia Bartolio
och lyssnar hänfört på.viva Vivaldi
Konserten har funnits i sin helhet på.youtube
tidigare
2018-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Jag lyssnar aldrig på klassisk musik.
Däremot kan jag tänka mig att fly TILL verkligheten med sånger av Aage Samuelsen.
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP