Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden


Tänk om

Om jag hade fått välja, hade jag valt rätt igen?
Hade jag gjort misstagen om och om igen?
Vad händer sen, ska jag bli klandrad hela mitt liv för mina val?
Hade allt varit annorlunda om jag bara tog en annan väg?
De valen jag tagit definierar vem jag idag är.
Hade jag inte varit jag om jag tog en annan väg?
Om jag tog andra val, vem vore jag idag?
Hade jag känt igen mig i den jag skulle va då i den jag är idag?
Så mycket frågor som ständigt inom mig strävar efter svar.
Om jag visste svaren, skulle de gjort saker annorlunda?
Skulle jag kunna vrida tiden tillbaka? Till då jag va barn.
Och ville inget annat än o växa upp o bli vuxen.
Ville bli äldre o kunna ta egna beslut, ha egna bekymmer.
Idag vill jag inget annat än o va barn igen.
Tiden då allt var en lek, där smärta och ångest bara var en myt.
Vad hade jag sagt idag om jag fick träffa barnet jag va?
Hade jag gett hopp om en bättre tid i livet eller tala om för honom vad tiden gjorde med mitt liv?





Fri vers (Fri form) av Amin
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amin