Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zäta

Du har inte gjort något illa
du bokstaven ZÄTA,
du rår inte för
att du behövs för att
stava till vissa ord
vars innebörd är så
fruktansvärd att jag
knappt vill ta dem i min mun:
na ism, na ister.

Men i sebra
ser du så vacker
och stolt ut: ZEBRA.





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-03 07:01



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Du får vara en zebra
om du är znäll
2018-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Och i mitt förnamn.
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP