Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAN



droppen på strået så full av liv
önskar av hela mitt hjärta
ditt sjunger igen

så strået slår ut i knoppar
brister ut i sång
fyller livet med glädje
och din dag
skuggorna från förr viker
dina drömmar lyfter sina huvuden
ser dig i ögonen

över oss vilar rymder
vi inte känner

förrän vi behöver

önskar av hela mitt hjärta
dina vingar bär dig
räds inte mörkret
fyll hjärtat till brädden
med tro, hopp och drömmar
låt vinterhjärtat tina bort

hör inte klockan längre
mitt jublande hjärta
överröstar dess slag

Det känns som jag famnats av ljuset
då jag ser att du lyfter av vinden





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-07-03 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP