Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


det bor en man i mitt vardagsrum

 

 

han bara sitter där, ockuperar fåtöljen och
lägger upp fötterna på bordet
det var en vecka sen som han sa något
det var ännu längre sen som han
blinkade

 

jag vet inte om han är död
men varje natt släpar han ut mina blommor
på balkongen
så något slags liv
finns det väl i honom

 

min mamma säger att han ska ut
att han behöver luft,
asfalt under fötterna och en spark
där bak

 

jag vet inte vad som är bäst
jag har liksom vant mig vid att han finns
och en bättre man
har jag nog aldrig träffat

 

 


 

 






Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 48 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-03 21:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Son eller sambo? Haha...något slags liv finns det väl i honom...haha...jag skrattade högt :-D
2018-11-24

  Maria Zena Viklund
bäst
2018-10-08

  Cattastropher
En man i byrån???
2018-07-13

  Gunnar Asp
Du skall vara rädd om honom, just den sorten som bär ut blommor på balkongen nattetid, är synnerligen svåra att få tag i. Plugga bara i kontakten då och då, så håller han länge! ??
Helt ärligt; en härlig text!!
2018-07-11

  Tove Meyer VIP
underbar! :)
2018-07-10

  S-E Forslin/same
Sååå jag önskar att vara denne "Lyckost!!!" =D Tänka sig ... dela andetag, tankar ... med en inifrån och ut Världsvacker Kvinna, som inte lyder Mamma ... men gestaltar känsla på ett talande sätt.

Massor av stjärnor!
2018-07-10

  Peter G VIP
Ett oväntat slut på din text!
Men måste finnas en oerhörd trygghet i att alltid veta var han finns! ;

Bra!

2018-07-09

  lodjuret/seglare VIP
Plägar säga som annan, en intressant text på det hela taget.
2018-07-09

  DavidM VIP
Underhållande rader, grattis till stjärnan!
2018-07-09

  Bjarne Nordbö
Suverän slutkläm : )
2018-07-09

  hanny
*applåd* Så kul!
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP