Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett mirakel


du är ett mirakel
tänder alltid ljuset
för den som i mörkret går
låt det brinna för allt vi tror på
stilla som en fjärils andetag
andas du mörker ut
och ljus in
skört är det ömtåliga livet
ser din himmel ut som vår
när du går längs dina stigar
glider runt ängens strå

möter du droppens flykt i tiden
då öknens skepp bordade Egyptens land
vaken i mörkret
hör du julinattens gryning
stampa i stjärnbildernas spiltor

då havet ankrar sommarens strand


tack Smulan för alla underbara år
i dag 2019 16 år

operationerna kostade skjortan
suger själv på ramarna
betar gräs i hagen
men det var det värt

min prinsessa mår bra igen




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-04 21:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Saknar dem alla
2022-09-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker är det värt att satsa på...så skönt att hon mår bra igen...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP